BURGERIJ - LEOPOLDPLAATS

BURGERIJ - LEOPOLDPLAATS Burgerij

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 90 beoordelingen
1 mrt 2020 om 22:22 Ik kreeg niet wat ik besteld had en wil hier dan ook voor vergoed worden!
28 feb 2020 om 23:43 Normaal was het 40min en het was tien minuten eerder aangekomen. Alles was prima in orde!
17 jan 2020 om 21:13 Zalmburger was echt niet lekker! Koud en broodje wak... :(
10 jan 2020 om 21:37 Leckker eten, snel geleverd! :)
5 jan 2020 om 20:29 De doos was al half open, waardoor mijn eten zo goed als koud was. De frieten en de uienringen lagen ook door elkaar geschud en de hamburger was langs de bovenkant want aangebrand en langs de onderkant nat/papperig.
4 jan 2020 om 20:33 Trok op niks. Mijn burger was rauw. Ik heb een klacht ingediend. Wil graag mijn geld terug. Maar ik heb nog geen reactie ontvangen van jullie
31 dec 2019 om 0:33 Koud
22 dec 2019 om 21:52 Het was hier snel, maar ik had heel vriendelijk gevraagd om de bbq-saus weg te laten en dat was niet gebeurd...
22 dec 2019 om 20:17 Totaal geen rekening gehouden met opmerkingen, zelfs nog gebeld met restaurant om deze nog eens te herhalen maar zonder resultaat
21 dec 2019 om 11:49 Broodje was wak geworden en burger zelf ook bijna koud
18 dec 2019 om 23:17 The worst delivery ever ! No fault on takeaway but the restaurant
9 dec 2019 om 15:04 Eten was koud, jammer.